Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ----2----

Γειά σας, γειά σας και γειά σας ( και"όχι απαραίτητα μ' αυτή τη σειρά", όπως θα λεγε και ένας μεγάλος συγγραφέυς!!!)
Λοιπόν. Τις τελευταίες μέρες μου ξαναήρθε μια παλιά όρεξη (χαμένη τολμώ να πώ) να πίνω μπύρες (αδυσώπητα όμως..)!!! Έτσι πάω μέρα παρά μέρα και αγοράζω μπύρες. Ευτυχώς που τις παίρνω φθηνά! Τελικά είναι αλήθεια πως μια μπύρα (ή πολλές) μπορεί να σε συντροφέυσει για αρκετές ώρες. Να τη γνωρίσεις, να σε γνωρίσει. Κάτι τέτοιες στιγμές δεν σκέφτομαι "μπύρα" αλλά κατι σαν "κεχριμπαρένιο νέκταρ". Τέλος πάντων. ΈΦαγα και κάποια άκυρα από μερικά μαγαζιά (για δουλειά). Να δω πως θα αγοράζω τις μπύρες! Α! Ανακάλυψα και δύο τραγούδια που μ' άρεσαν πάρα πολύ για να πω την αλήθεια. Το ένα είναι το Uprising των MUSE και το άλλο των PLACIBO που μάλλον είναι το Battle for the sun. Ωραία τραγούδια και τα δύο, κυρίως το πρώτο. Απ' ότι καταλάβατε πάλι πήγε 6:00 και δεν με πιάνει ύπνος... Κολόπραμα κι αυτό..
Τι άλλο; Α ναι. Χθές κάπως, μη ρωτάτε πώς, κλειδώθηκα έξω απ το σπίτι. Ευτυχώς που μένω στον πρώτο και ανέβασα την αδερφή μου με μια σκάλα για να μου ανοίξει μπαίνοντας απ την μπαλκονόπορτα. Απώλειες : 0 . Πέτυχε το σχέδιο :). Τι να πώ; Γενικά βαριέμαι.
Λοιπόν. Θα κάνω τώρα μια προσπάθεια να κοιμηθώ οκ; Οπότε μην κάνετε φασαρία..
Ωραία!!! Αφού στριφογύρισα καλά καλά , συνεχίζω...
Μόλις άρχισε να βγαίνει το φώς. Ή καλύτερα να φέυγει το σκοτάδι. Πιστέυω πως είναι η καλύτερη ώρα της γειτονιάς, αφού μέχρι αργά γινόταν ένα πάρτυ από κάπου δίπλα. Ο δρόμος παίρνει ανάσες και τα πουλιά ξυπνάνε (να δω πως θα κοιμηθώ τώρα). Οι μπύρες άδειασαν και το τασάκι τις ζηλέυει μιας και με παρακαλάει τόση ώρα να το καθαρίσω...
Τέλεια!! Πήγε 7:00. Το σκουπιδιάρικο πέρασε πριν λίγο. Οι γάτες θα περιμένουν μέχρι το βραδάκι για να ξαναφάνε μιας και συχνάζουν στο ταβερνείο "Ο ξεχηλωμένος κάδος".
Αυταααα! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααΑαααΑΑΑΑΑαααααααααααααα......χνχνχνχνχνχνχννννννννν(τέντωμα.. τέλειο!)
Άντε καλημέρα μας...

2 σχόλια:

  1. I,I,I,I,I,I,I I will battle for the sun....
    χαχαχα!!!
    ακομη αυτο το κωλοπραμα με τον υπνο εχεις?
    νιωθω μαλακας οταν ξυπναω στις 7.30 κ σκεφτομαι οτι εσυ πεφτεις εκεινη την ωρα..
    αντε βρε μπινε, εχω να σε δω καμια βδομαδα. θα βγουμε σημερα οπωσδηποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή