Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

----------------Nέα---------------

Σας χαιρετώ μετά από πολύ καιρό. Σκεφτόμουν συχνά να γράψω κάτι.. διάφορα πράγματα που με απασχολούσαν.. τα πιο πολλά απ ότι θα έχετε καταλάβει ήταν χαζομάρες έτσι για να περνάει η ώρα. Ο (μέχρι στιγμής internetικός) σταθμός Radio Revolt πραγματοποίησε το τριήμερο που μας πέρασε (21-22-33/5) ένα φεστιβάλ για τον ένα χρόνο λειτουργίας του. Υπήρξε και τις τρεις μέρες έκθεση πολιτικής αφίσας, προβολές αντιπληροφόρησης και συναυλίες. Στην punk μέρα συμμετύχαν διάφορες μπάντες που δεν θα τις ονομάσω τώρα, οι οποίες δημιούργησαν απίστευτη ατμόσφαιρα στην όλη φάση και γενικά τα έσπασαν.
Τώρα σαν μέλος των ΡΑΝΤΑΝΠΛΑΝ που συμμετύχαμε και μείς στο φεστιβάλ, να σας πω τις δικές μου εντυπώσεις. Να ευχαριστίσω κατ αρχήν τα παιδιά που το στήσανε το όλο σκηνικό και επίσης όσους παρεβρέθηκαν εκεί. Ο κόσμος ήταν απίστευτα δυναμικός και το έδειξε με το παραπάνω. Όσο για το δικό μας live με τα παιδιά γουστάραμε απίστευτα και προσπαθήσαμε να το βγάλουμε αυτό και προς τα έξω. Δεν μπορώ να σας πω αν ο κόσμος γούσταρε γιατί θα ήμουν ψωνάρα του κερατά. Πιστέυω πάντως ότι ήταν ένα καλό live και οτι όσοι ήταν εκεί το απόλαυσαν.
Το επόμενο live θα είναι λογικά στην κατάληψη ΔΕΛΤΑ κατα τις 5 Ιουνίου όπου σας περιμένουμε όλους για να τα σπάσουμε μαζί.
περισσότερες πληροφορίες θα δώσω σε επόμενη ανάρτηση η οποία θα είναι σύντομα.
Για να ακούσετε τραγούδια μας χρησιμοποιήστε αυτό το λινκ: http://www.myspace.com/rantaplansalonica

Για να ενημερωθήτε για τον Radio-Revolt: www.radio-revolt.org

Αυτά προς το παρόν. Αντε τα μελέ..!!! :D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου