Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ήταν μια φορά και έναν καιρό ένας τύπος που τον έλεγαν Μπάμπη. Ο Μπάμπης λοιπόν παρ όλο που είχε οχτώ μάτια, δέκα πόδια, τρεφόταν με έντομα και ζούσε στις γωνίες, ένιωθε σαν άνθρωπος. Ένα ηλιόλουστο και ζεστό βραδυνό λοιπόν του Δεκέμβρη και εκεί που ο Μπάμπης ψάρεβε ανέμελα τσιπούρες για να τις ψήσει με λεμονάκι ΤΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ????? ...οι πρώτοι δέκα που θα απαντήσουν κερδίζουν ένα ζευγάρι χρησιμοποιημένες κάλτσες. Πλάκα κάνω!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΚΑΛΟ ΕΕΕ?????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ χμμμμμμ..... λοιπόνννν....συνεχίζω.
Τα χρόνια περάσαν, η τσιπούρα δεν ψήθηκε μιας και ο Μπάμπης δεν είχε χέρια ούτε ψησταριά και η ζωή κυλούσε με αργούς ρυθμούς.
Έτσι αργά αλλά σταθερά ο Μπάμπης παντρέυτηκε τη Σούλα και περάσαν ωραία για μία ολόκληρη ζωή που διέρκησε μία μέρα και αυτό όχι γιατι τον παράτησε, αλλά διότι η Σούλα ήταν πεταλούδα και ... καταλαβένετε... όχι??... δεν πειράζει...καλα......
Η Σούλα και ο Μπάμπης έκαναν μαζί τριανταδύο παιδιά εκ τω οποίων τα τριάντα ήταν κάμπιες, μία αράχνη και... ένας άνθρωπος!!!!!! Τέλος πάντων. Τα παιδιά τους τα λέγαν Τάκη, Μάκη, Πάκη και άλλα τέτοια χαζά που δεν μας ενδιαφέρουν διότι είχαν καρκίνο και πέθαναν. Το μόνο που επέζησε ήταν ο Λάτος. Ο Λάτος ήταν ένα όμορφο μωράκι που ενώ είχε δύο πόδια, δύο χέρια, δύο μάτια και άλλα τέτοια κατα βάθως ένιωθε πιο πολύ σαν αράχνη... μόνο που καταλάβενε ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, γιατί αυτός μπορούσε και έψηνε τσιπούρες!!
Έτσι ο Λάτος μεγάλωσε σε παράξενο για τα σημερινά δεδομένα οικογενιακό περιβάλλον μιας και τα αδέρφια του και η μάνα του είχαν πεθάνει και ο πατέρας του μπορούσε ανα πάσα στιγμή να ποδοπατηθεί από το οτιδήποτε και να λιώσει...
Ο Λάτος επίσης είχε αποκτήσει και παράξενες συνήθειες και γούστα λόγω τουη πατέρα του. Το αγαπημένο του φαγητό ήταν τσιγαρηστές μύγες με επικάληψη ζωμού κουνουπιών. Το αγαπημένο του χόμπι το πλέξιμο και το ΠΡΟ. Όπως ήταν αναμενόμενο ήταν φυσιοδύφης και λάτρης της εντομολογίας!!
Η δυσβάσταχτη μέρα όμως δεν άργησε να έρθει και ο Λάτος ξαφνηκά ΣΠΛΑΤΣ!!!!!!!
Ο πατέρας του Μπάμπης βρέθηκε με μια στάμπα adidas και φαρδύς πλατύς έσταξε προς έναν υπόνομο. Ο Λάτος απαρηγόρητος πια κλείστικε στο σπίτι του και το έριξε με μανία στη DOTA για να ξεχάσει. Τρόλ και ξωτικά γίναν οι φίλοι του και ο σατανικός Λιτς ο χειρότερος εχθρός του. Τα χρόνια πέρασαν, ο Λάτος μεγάλωνε, οι δημιουργοί της Blizzard πάνε κι αυτοί και ο Λάτος αποφάσισε ξαφνικά πως δεν του αξίζει να μυξοκλαίγεται και πως θα μπορούσε να βγεί έξω να γλεντήσει λίγο βρε αδερφέ...
Έτσι μια μέρα πήγε σε ένα φθηνό μπαράκι και άρχισε να πίνει και να κατεβάζει ακούραστα ποτά. σφηνάκια και κόκα κόλες, μέχρι που έγινε κολομπιθρόξυλο... Σε κάποια φάση τον διώχνουν απ το μπαρ γιατί είχε περάσει ένας μήνας και θέλαν τα αφεντικά να του κάνουν ανακένιση.
Ο καημένος ο Λάτος είχε ξοδέψει όλες του τις οικονομίες στα ξύδια και δεν είχε να πληρώσει το νοίκι του σπιτιού του. Έτσι πετάχτηκε μέχρι την παραλία για να βρει καμιά ψάθα να κοιμηθεί. Την βρήκε και ξαναγύρισε στην πόλη γιατί εκεί φυσούσε πολύ.
Αφού ξαπλώθηκε χάμω άρχισε να ανάβει ένα ένα μερικά σπίρτα που του είχαν μείνει απ την δουλειά μιας και ήταν επαγγελματίας εμπρηστής με πτυχίο και είχε είδη μπει ο Ιούλιος, μέχρι που και αυτά τελείωσαν.
Με αυτά και με τ άλλα το κοριτάκι με τα σπ..... εεεεεεε συγγνώμη...ο Λάτος βρέθηκε το πρωί απ τις πυροσβεστηκές αρχές καμένος ολόκληρος γιατι είχε κοιμηθεί με τα σπίρτα αναμένα....
Έπειτα στο νεκροτομείο κάλεσαν οι υπέυθηνοι τον κολητό του Λάτου μπας και αναγνωρίσει το πτώμα, αλλά τζίφος...!!!!????!??!!!??!!??!??!??!!!??


Η Θ Ι Κ Ο Δ Ι Δ Α Γ Μ Α

Ο ψευδός κολητός του Λάτου ο Επαμεινώνδας μόλις είχε πάει στο σούπερ μάρκετ για τα καθημερινά του ψώνια όταν τον κάλεσαν για την αναγνώριση... οπότε....

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΥΔΕΝ Λ Α Θ Ο Σ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ !!!!!!!



χεχεχε. Το πιάσατε? Ήταν ψευδός!χεχεχε.χοχοχο. χαχαχα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ


Τ Ε Λ Ο Σ

8 σχόλια:

  1. θα ηθελα να σχολιασω αλλα τι μπορω να πω? εχει ξεφυγει το ατομο. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!! you have lost the train!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θεε μου..... .-
    Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου....
    Βγες λιγο απτο σπιτι γιωργο γιατι θα λαλησεις!
    Το χεις χασει το τραινο που λεει κ ο σταμ!! Βγες απτο καφασι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τραινο και καφασι ειναι δικες μου ατακες και θα κανω κοπυραητ στο μπλογκ μου να μαθετε. dude αγορι μου παντα μου την εσπαγαν τα δηθεν καμμενα και αυτοι που προσπαθουσαν να γινουν καμενοι, αλλα ΕΣΥ εισαι και γαμω!! Απιστευτο κειμενο!!! Γραφε ποιο συχνα σε ικετευω! Σιγουρα πολλοι λιγοι καταλαβαν το νοημα του κειμενου και αποτι βλεπω Μαχη και Σταματης το περασαν και καλα για χαζο, καμενο. ελεος

    Υ.Γ. Ο μπαμπης δεν πεθανε!
    Υ.Γ.2 Λατο ζωντανος - για παντα Αρειανος!
    Υ.Γ.3 Με κρυα και με χιονια - ο μπαμπης ζει αιωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sas perimenw fanous.... KOZANI!!!
    FERE KAI TO LATO
    xaxxaxaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή